Gå till sidans huvudinnehåll

Vill du skriva för tidskriften ordkonst?

16 maj, 2012

Vi söker alltid bra och intressanta texter till vår tidskrift, ordkonst. Den kommer ut fyra gånger per år och innehåller essäer, artiklar, intervjuer, nyskrivet, kritik, etc. Just nu håller vi på att färdigställa senaste numret av tidskriften med tema MALMÖ, STADEN, som kommer ut i slutet av maj. Efter det tar tidskriften uppehåll över sommaren, för att komma ut med ett nummer i höst. Detta uppehåll är dock en ypperlig chans för dig som vill skriva till ordkonst att göra just detta. Har du en idé som du skulle vilja genomföra – ett reportage, en essä, en intervju – men inte är säker på exakt hur du vill göra, skriv till oss! Vi kan ge dig förslag och stöd på vägen till en färdig text, och ett tidigt textutbyte med oss ökar chanserna för att du ska bli publicerad. Finns det någon bok du skulle vilja recensera? Skriv till oss, så kan vi fixa recensionsex.

Varje nummer har ett tema, men texterna vi tar in behöver inte nödvändigtvis röra sig inom de ramarna. Vilket tema nästa nummer ska ha är ännu inte klart, men det utgör inget hinder för dig som vill skriva för oss.

Vår mejladress är tidskriftenordkonst@gmail.com, och kolla gärna in här eller på vår hemsida för att se vad som händer just nu – releasefester, deadlines osv.

 
X