Gå till sidans huvudinnehåll

Välkommen till Ordkonst!

29 februari, 2012

Hej du, och välkommen till Ordkonst! Vi är ett utskott i Akademiska Föreningen i Lund som sysslar med litteratur i alla dess former – vi gör en tidskrift, ordnar litteraturkvällar på Poeternas Estrad, sänder radioprogrammet Plankton en gång i veckan på Radio AF och ordnar läs- och skrivcirklar. Hos oss finns det alltid plats för fler litteraturintresserade studenter som vill skriva, bjuda in sina favoritförfattare, prata i radio eller helt enkelt gå på Lunds roligaste fester.

Just nu håller vi på att avsluta arbetet med årets första nummer av vår tidskrift ordkonst, med tema Barock, som kommer någon gång i mars. Numret efter det har tema Malmö, och det söker vi just nu texter till. Har du en essä, artikel, intervju, novell, dikt eller annan text som anknyter till temat (eller kanske inte alls handlar om det), mejla in det till tidskriftenordkonst@gmail.com. Deadline är den 1 april.

Poeternas Estrad söker just nu nya aktiva som vill ordna Lunds bästa litteraturkvällar. Intresserad av att vara med? Mejla poeternasestrad@gmail.com.

Vår skrivcirkel har just nu ett fåtal platser kvar om du skulle vilja förbättra och utveckla ditt skrivande. Är du intresserad, mejla ordkonstskrivarcirkel@gmail.com, och det så fort som möjligt – vårens cirklar har redan börjat.

Har du någon fråga om Ordkonst eller skulle vilja engagera dig, mejla ordkonst.af@gmail.com.

– Tove Lindén, förman för Ordkonst

 
X