Gå till sidans huvudinnehåll

Tidskriften Ordkonst söker nya redaktionsmedlemmar

4 maj, 2012

Ordkonst söker nu medlemmar till nästa års tidskriftsredaktion, som kommer att börja sitt arbete till hösten 2012!

Skicka in din ansökan i dag! Skriv till oss och berätta om dig själv och om vad du har för erfarenheter och syn på litteraturen. Berätta också gärna vad du har för tankar kring tidskriften och vad du skulle vilja göra med din plats som redaktionsmedlem.

Redaktionen sköter gemensamt allt arbete med tidskriften, från att sätta temat för kommande nummer till att skicka ut den klara tidskriften till prenumeranterna. Redaktionen har till uppgift att gå igenom allt inkommet material, sköta urval och respons, läsa korrektur och hålla i kontakten med skribenter, layoutare, illustratörer och tryckeri. Som redaktionsmedlem har man förstås också möjlighet att själv skriva i tidskriften.

Att göra en kulturtidskrift som Ordkonst är en unik chans för alla kulturintresserade. Vi arbetar utan kommersiella krav och med våra egna visioner i fokus. Du har möjlighet att bättra på ditt kunnande inför kommande arbetsliv och därtill få en väldigt rolig och spännande erfarenhet. Dessutom gör man en insats för kulturlivet i Lund och världen. Tidskriften är vad vi gör den till, ett forum som utvecklas med dina idéer!

Ordkonst är en litteratur och kulturtidskrift med säte i Lund. Tidskriften kommer ut med fyra nummer per år och består av essäer, skönlitteratur, kritik, illustrationer, reportage med mera. Vi är ett utskott i Akademiska Föreningen i Lund och verkar i en unik position på gränsen mellan studentlivet och den stora kulturvärlden.

Ansökan skickas till tidskriftenordkonst@gmail.com
Sista ansökningsdag är söndag 13 maj. Tveka inte att höra av er med frågor och funderingar!

Bästa hälsningar
Ordkonstredaktionen
www.ordkonst.nu
tidskriftenordkonst@gmail.com

 
X