Gå till sidans huvudinnehåll

Ordkonsts skrivcirklar startar för hösten

1 oktober, 2012

Det har tagit lite tid, men nu startar äntligen Ordkonsts skrivcirklar för hösten! Vi kommer i höst att ha två cirklar med ca 8 deltagare i varje, så platserna är begränsade. Det innebär att det är först till kvarn som gäller, så anmäl er till den här adressen så snart som möjligt för att få chansen att vara med.

Våra skrivcirklar träffas varannan vecka tillsammans med en skrivcirkelledare. Främst kommer det att handla om textsamtal – deltagarna läser varandras texter och diskuterar dem tillsammans – men även olika former av skrivövningar. Innehållet är alltså mycket upp till vad gruppen vill göra, och här finns stora chanser att påverka! Utskottet Ordkonst gör även en tidskrift och har en blogg, där det finns viss möjlighet till att publicera de texter en arbetar med.

Sista anmälningsdag är söndagen den 7 oktober, och veckan därefter kommer grupperna att träffas för ett introduktionsmöte. Datum för detta skickas ut i samband med att ni som anmält er får bekräftelsemejl för om ni kommit med eller inte. Anmäler er gör ni genom att skicka ett mejl med namn och telefonnummer till ordkonst.af@gmail.com.

Att vara med i skrivcirklarna är kostnadsfritt, men alla deltagare måste vara medlemmar i Studentlund (sammanslutningen mellan Akademiska föreningen, nationerna och kårerna – har du ett studentkort är du medlem). Är du ingen medlem är det ingen brådska att bli det, utan du är välkommen att anmäla dig ändå. Om du har några frågor är det bara att mejla oss på ordkonst.af@gmail.com.

 
X