Gå till sidans huvudinnehåll

Ordkonst söker nya redaktörer!

10 mars, 2015

öken

 

Nu söker Ordkonst redaktörer för läsåret 15/16

Har du ett intresse för litteratur och vill vara med och utveckla Ordkonst? Sök!

Som redaktör för Ordkonst har du en unik möjlighet att få syssla med litteratur på olika sätt – genom att bedöma och diskutera texter, utforma nya teman och nummer samt ordna releasefester och workshops.

Vi söker dig som vill arbeta redaktionellt med text. Vi välkomnar nytänkande och innovation, då tidskriftens innehåll och form bestäms av redaktionen. Oavsett vad du pluggar eller vad du har gjort tidigare är du varmt välkommen att söka in till redaktionen. Det viktigaste är att du är engagerad och har ett genuint intresse för litteratur och kultur!

Erfarenhet av tidigare redaktörsarbete eller en kandidatexamen i litteraturvetenskap är inget som helst krav! Däremot är det viktigt att du är beredd att periodvis lägga ned en betydande mängd tid på detta.

Har du erfarenhat av att arbeta med hemsidor och webbdesign (eller bara tycker det är roligt) är det en merit av allra högsta inresse.

Skriv ett brev på max en sida där du berättar om dig själv, dina erfarenheter av och syn på litteratur, eventuell erfarenhet av tidigare redaktörsarbete (som sagt: inget krav!), varför du vill vara med i redaktionen och vad du vill göra som en del av Ordkonst.

Ansökan mejlas till tidskriftenordkonst@gmail.com.

Deadline är den 19 april.

Välkommen med din ansökan!

 
X