Gå till sidans huvudinnehåll

Ordkonst söker material på temat KLASSRUMMET

27 augusti, 2013

Hej på dig. Du och jag ska göra en tidskrift tillsammans. Och för att göra det måste vi ta oss ut ur redaktionsrummet och in i ett annat rum. Vi ska ta oss bara några hundra meter bort. Öppna en dörr till ett rum där vi alla varit någon gång. Vi ska gå in i KLASSRUMMET. Följer du med?

så välkomna ska ni vara till klass-rummet, varsågod att prata här på våra sextio komma fem kvadratmeter, och då ska alla prata eller ingen, om du sitter ned om du står upp, du ska räcka upp handen, som Robert, Gösta och Fredda, de har stora ryggsäckar och stora ord, filadojor, kom ihåg friluftsdagen och att källhänvisa enligt harvard, ja det kan hända att alla är lika inför lagen men det här är ett klassrum så du får gärna smacka, prata om kirkegaard och dina resor till indien mmmCKKk. och detta finns att läsa i förordning nummer 103, kap 7, sid 226.

Så. Vad händer när dörren stängts till klassrummet? Vad sägs? Vem säger det? Vad är din roll? Dina erfarenheter? Hjälp oss att slå in dörren till det här rummet där vi tillbringat så mycket tid! Vi är intresserade av att höra din version.

Vi söker text, bild, bildtext, musik, performance, romaner, konstiga och okonstiga dikter, tankar, utkast, pusselbitar, b-uppsatser, dagböcker, intervjuer, bruksanvisningar, artiklar. VI VILL LYSSNA PÅ VAD DU HAR ATT SÄGA!

Sitt inte hemma och gnugga på papperet i ensamhet, hör av dig till oss med dina idéer! Vi vill prata, vi vill hjälpas åt, vi vill göra det här tillsammans.

Skicka in ditt material/förslag senast den 31 augusti till tidskriftenordkonst@gmail.com

 
X