Gå till sidans huvudinnehåll

Kom på Ordkonsts infomöte imorgon!

30 januari, 2013

Ny i Lund och intresserad av litteratur och kultur? Vill du skriva i Sveriges främsta studentdrivna kulturtidskrift? Utveckla ditt skrivande i en skrivcirkel, eller läsa under trevliga former i en läsecirkel? Vill du bjuda in dina favoritförfattare och ordna Skånes bästa litteraturscen? Sända radio i vårt program Lyriklådan? I så fall, välkommen till Ordkonst, Lunds trevligaste litteraturförening och Akademiska föreningens litteraturutskott!

Vi söker nu nya aktiva som vill vara med och bedriva vår verksamhet. Bästa sättet att börja engagera sig, eller bara få mer information om vad vi gör, är att komma på vårt uppstartsmöte och fest torsdagen den 31 januari. Vi träffas i foajéen utanför Café Athen i AF-borgen kl. 18 (prick prick, ingen akademisk kvart) och går tillsammans upp till Ordkonsts rum på tredje våningen, i ett av borgens torn. Här berättar vi mer om höstens aktiviteter och om hur du kan vara med och genomföra dem, och sen umgås vid under mer avslappnade former med fest. Alla är välkomna – nya som gamla studenter.

Just nu söker vi särskilt efter nya engagerade personer till vår scenverksamhet som ordnar författarkvällar och liknande arrangemang med litteratur på scen. Vi har pengarna – du har idéerna! Här kan du bjuda in dina favoritförfattare, fixa uppläsningar och konserter, ordna bokcaféer, och mycket mer. Vi söker också personer som vill jobba med marknadsföring och ordna olika festliga aktiviteter för utskottet.

Oavsett hur mycket du vill engagera dig, är du välkommen på torsdag, om inte bara för en trevlig kväll. Har du frågor, mejla oss eller hör av dig till vår förman Tove på 0739-582735 (till exempel om du vill komma på mötet, men inte kan komma förrän lite senare). Vill du ha mer information, kolla in facebookeventet. Info om vad ett utskott är och hur Akademiska Föreningen fungerar finns på af.lu.se.

 
X