Gå till sidans huvudinnehåll

Anmäl dig till höstens skrivcirklar!

20 juli, 2016

Är du intresserad av att utveckla ditt skrivande under hösten? Ordkonsts skrivcirklar träffas varannan vecka tillsammans med en skrivcirkelledare. Cirkelverksamheten vänder sig både till dig som är nybörjade och dig som skrivit länge. Främst handlar träffarna om textsamtal. Inför mötena läser vi varandras texter som vi sedan diskuterar tillsammans.

I höst kommer det att finnas två grupper. I skrivövningsgruppen skriver deltagarna texter utifrån olika typer av skrivövningar, både tillsammans på plats och hemma inför träffarna. I projektgruppen arbetar deltagarna istället med längre projekt. Varje grupp har plats för cirka 8 deltagare, så platserna är begränsade. Det innebär att det är först till kvarn som gäller.

Att vara med i skrivcirklarna är kostnadsfritt, men alla deltagare måste vara medlemmar i Studentlund. Är du inte medlem än kan du bli det under terminens gång. Är du inte student kan du bli särskild AF-medlem.

För att anmäla dig är det bara att skicka iväg ett mejl till ordkonstskriv@gmail.com där du skriver namn, adress och vilken grupp du vill delta i. Har du frågor eller vill veta mer går det också fint att mejla till samma adress. Vi som leder cirklarna den här terminen heter Anna Brynhildsen, Agnes Wiberg, Christina Sassner och Julia Österlund.

 
X