Gå till sidans huvudinnehåll

Tidskriften
Ordkonst

Tidskriften Ordkonst ges ut fyra gånger per år och drivs liksom de andra verksamheterna inom utskottet av medlemmar i Akademiska Föreningen.

Varje nummer kretsar kring ett tema och innehåller bidrag från såväl etablerade som oetablerade författare och konstnärer. Vi tar tacksamt emot bidrag av olika slag: essäer, intervjuer, spaningar, recensioner, reportage, författarpresentationer, bildexempel, översättningar, textanalyser och skönlitteratur. Vi publicerar även bidrag som går utanför temat.

Redaktionen gör urvalet till varje nummer på basis av de bidrag som skickats in. Vi läser och svarar på allt inskickat material. Bidrag skickas till bidrag@ordkonst.nu och redaktionen nås på red@ordkonst.nu.

Se & beställ nummer

Det senaste numret kostar 60 kr (frakt inkluderat). Äldre nummer kan beställas för 30 kr. Betala via swish till 073-9402840 eller sätt in den aktuella summan på Akademiska Föreningens Bankgiro 950-6866. Märk betalningen med ”Ordkonst” och din adress, samt vilket nummer du önskar köpa.

De senaste numren finns  till försäljning på Studentinfo i AF-borgen (Sandgatan 2, Lund), Malmö Konsthall och Kulturcentralen i Malmö och Söderbokhandeln i Stockholm.

Klicka på omslaget för att se innehållsförteckningen.

Redaktionen

Alice Hansen
alice.livh[a]gmail.com

Louise Hellstrand
louisehellstrand[a]hotmail.com

Erik Isberg
erik.isberg[a]gmail.com

Johanna Karlsson
johaaannnaaaaa[a]hotmail.com

Julia Österlund
juliaosterlund[a]hotmail.se

Prenumeration.

Prenumerera på tidskriften Ordkonst.
Efter beställning skickar vi senaste numret och faktura.
4 nummer per år.

Priser

240 kr Standard
220 kr För medlemmar i Studentlund
300 kr Institutioner/bibliotek

Prenumeration
Skickar
X